2018. Február 21. Szerda  Eleonóra

-1°C / 2°C

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Rendhagyó műsor a művésztanárok koncertjén

Zenei műfajokban igen gazdag, színes program várta a Kodály Iskola hétfő esti művésztanári hangversenyének résztvevőit. 

2018.02.19. 20:51

Amatőr zenekarok tehetségkutatója

Amatőr zenekarok tehetségkutatója

A Hírös Agóra Nonprofit Kft. az Öröm a Zene Nonprofit Kft-vel együttműködésben, a Hangszeresek Országos Szövetsége és a Hangfoglaló Program támogatásával 2018. február 17-én szombaton megrendezi az Öröm a Zene Tehetségkutató és Gondozó Sorozat Bács-Kiskun megyei fordulóját amatőr zenekarok részére.

2018.02.14. 13:33

ANNELIE koncert a KILELÉBEN

ANNELIE koncert a KILELÉBEN

Egy svéd duó látogat Kecskemétre február 17-én, szombaton, hogy ködös, melankolikus, skandináv elektro-pop zenével lepje meg a Kilele Music Café közönségét. Annelie Johansson új lemezét turnéztatja épp Európában és körútja városunkat is érinti. A szintetizátorokat és az effekteket a színpadon dobfelszerelés egészíti ki, így a merengés mellett ízelítőt kapunk abból is, hogyan játszik Black Sabbath-ot a svéd páros. 

2018.02.14. 09:15

Gitár peng a hetényi éjszakában

Gitár peng a hetényi éjszakában

A gitárzene rajongóinak jó hírünk van: február 16-án a Hetényi Közösségi Ház világot jelentő deszkáin hamisítatlan időtálló dallamok csendülnek fel a Molnár Gitár Band tolmácsolásában.

2018.02.12. 12:53

Jazzlegendák a Hírös Agórában

Jazzlegendák a Hírös Agórában

A swingé volt a főszerep vasárnap a Hírös Agórában. A Bohém Ragtime Jazz Band rendhagyó jazztörténeti koncertsorozatának második előadásán a swing korszakát mutatták be az érdeklődőknek. 

2018.02.04. 21:43

48 kép

Benne lesznek a tévében - A Nova Prospect dala bejutott a Dalba! - Videóval

Benne lesznek a tévében - A Nova Prospect dala bejutott a Dalba! - Videóval

A kecskeméti Nova Prospect zenekar bejutott A Dal című műsorba, mely az Eurovíziós Dalfesztivál előszobája. Február 3-án láthatja őket - és Vigyázó című dalukat - a közönség. Ha bejön nekik (és miért ne jönne be, hiszen egy remek nótáról van szó), jöhet a következő lépcső. A cikk elkészltekor az előszoba ajtajában állnak, így az odáig vezető útról beszélgettünk Kiss József gitárossal. 

2018.02.02. 13:33

Vasárnap Bohém JAZZLEGENDÁK

Vasárnap Bohém JAZZLEGENDÁK

Február 4-én, vasárnap este 6 órakor a swingkorszak nagyjait mutatja be a Bohém Ragtime Jazz Band JAZZLEGENDÁK c. koncertsorozatának második része. a kecskeméti Hírös Agóra színháztermében.

2018.02.01. 15:35

A kecskeméti szimfonikusokkal adott koncertet Horgas Eszter az Agórában

A Magyar Kultúra Napja alkalmából adott koncertet Horgas Eszter fuvolaművész, a Kecskeméti Szimfonikus Zenekarral közösen. Kedd esti „Négy évszak és más” című programon közreműködött a ClassJazz Band. 

2018.01.24. 08:24

MANSANAS – relaxációs koncert a vetített csillagos ég alatt a planetáriumban - Videóval

MANSANAS – relaxációs koncert a vetített csillagos ég alatt a planetáriumban - Videóval

Különleges, relaxációs, akusztikus ambient koncertnek ad otthont a Kecskeméti Planetárium január 28-án, vasárnap. Az éteri hangzást és az álomszerű élményt tovább fokozza majd a vetített csillagos égbolt is. A koncerten való részvétel regisztrációhoz kötött. A nagy érdeklődésre való tekintettel két előadás is megrendezésre kerül.  

2018.01.19. 10:14

Népszerű dallamok, népszerű előadók

Chopin és Csajkovszkij egy-egy közismert műve csendült fel a Filharmónia Magyarország Kodály-bérletének ez évi első hangversenyén. A Hírös Agórában kedd este megtartott koncerten a Budapesti Vonósok Kamarazenekar játszott, az est szólistája a Virtuózok komolyzenei tehetségkutató verseny egyik felfedezettje, Boros Misi volt.

2018.01.17. 08:21

Élő adás