2020. Január 20. Hétfő  Sebestyén

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Munkaerőpiaci-képzés álláskeresőknek, karrierépítőknek

Munkaerő-piaci reintegrációs képzést szervez a helyi Család- és KarrierPONT Kecskeméten. Az álláskeresőknek szóló, Jól jönne egy karrieriránytű? című képzés 2019. június 24-e és 27-e között zajlik, hétfőtől csütörtökig, naponta 9 és 14 óra között Kecskeméti TISZK Szolnoki úti székhelyén. A képzésen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

 

A Karrieriránytűre a Kecskeméti Járás településein – Kecskemét, Kerekegyháza, Lajosmizse, Ágasegyháza, Ballószög, Felsőlajos, Fülöpháza, Fülöpjakab, Helvécia, Jakabszállás, Kunbaracs, Kunszállás, Ladánybene, Nyárlőrinc, Orgovány, Városföld – élők jelentkezését várják.

Jól jönne egy karrieriránytű?

Válaszd a kecskeméti Család- és KarrierPONT szervezésében zajló munkaerő-piaci reintegrációs képzést!

Még keresed az álommunkát? Elvesztél a karrier labirintusában? Kisgyermekes anyaként útelágazáshoz érkeztél a karrieredben? El tudnád képzelni magad vállalkozóként, de nem tudod, hogyan fogj hozzá?

Henry Kissinger szerint, ha nem tudod, hová tartasz, minden út a sehovába visz. Hogy ne járj így, gyere el a kecskeméti Család- és KarrierPONT álláskeresőknek szóló képzésére, és segítünk rátalálni az utadra!

Időpont: 2019. június 24-27., hétfőtől csütörtökig 9.00-14 óráig

Helyszín: Kecskeméti TISZK – Kecskemét, Szolnoki út 31.

Karrieriránytűnk segítségével a 4 napos képzés végén:
- kristálytisztán látod, hogy milyen értékekkel rendelkezel a munkaerő-piacon,
- magabiztosan alkalmazod az önérvényesítést,
- el tudod készíteni a hatásos önéletrajzodat,
- átlátod a vállalkozás folyamatát,
- képes leszel megtervezni és megvalósítani az álmaidat.

Regisztrálj még ma a képzésre, mert a hatékonyság érdekében jelentkezéseket csak korlátozott számban tudunk elfogadni! 

Karrieriránytűre a Kecskeméti Járás településein – Kecskemét, Kerekegyháza, Lajosmizse, Ágasegyháza, Ballószög, Felsőlajos, Fülöpháza, Fülöpjakab, Helvécia, Jakabszállás, Kunbaracs, Kunszállás, Ladánybene, Nyárlőrinc, Orgovány, Városföld – élőket várjuk.

A programon való részvétel INGYENESEN mivel a képzést uniós pályázati forrásból finanszírozzuk. 

Regisztrálni itt tudsz: https://bit.ly/2K1cmYb

Az AIPA és a kecskeméti Család- és KarrierPONT által szervezett munkaerő-piaci reintegrációs képzés az EFOP-1.2.9.-17 – 2017-00019 Nők a családban és a munkahelyen című standard felhívás keretében meghirdetett pályázat részeként valósul meg Kecskemét Megyei Jogú Város és a Kecskeméti Járás területén.

 

Élő adás