2020. Október 24. Szombat  Salamon

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Elkezdődött a Kecskeméti Aqua Hotel építése (videóval)

Hétfőn elindult a Kecskeméti Aqua Hotel építése a fürdő mellett. A 3 csillagos szálloda nem lesz versenytársa semmilyen városi komplexumnak, a szolgáltatással egy meglévő piaci rést céloznak meg. A beruházás 12 új munkahelyet is teremt.

Elkerítették a parkolót és a füves részt is a Kecskeméti Fürdő mellett, vagyis elindultak azok a munkálatok, melyeknek eredményeként a város egy új szállodát fog kapni. A 3 csillagos superior Kecskeméti Aqua Hotelben a tervek szerint egy alap szoba ára, reggelivel fejenként 10-12 ezer forint körül alakul majd éjszakánként.

- A földszint + 2 emelet magasságú hotelben 41 szoba lesz, ezek 20 négyzetméteresek lesznek. Köztük lesz mozgáskorlátozott szoba, lesznek összenyitható családi szobák, de alapvetően 2 ágy lesz egy szobában. A reggeliztetést a hotelben tervezzük, de a szolgáltatást már piaci áron fogjuk megvenni a fürdőtől, mint ahogyan minden más szolgáltatást, például a fürdési lehetőséget, a wellness részleg használatát is – nyilatkozta a Kecskeméti Médiacentrumnak Bus András Gábor, a Kecskeméti Aqua Hotel Kft. ügyvezetője.

A szálloda 12 új munkahelyet teremt majd, és megújuló energiákat is használni fog. Lesznek napelemek, valamint a fürdő által most a levegőbe engedett metángázt is hasznosítani fogják. A Kecskeméti Aqua Hotel egyetlen kecskeméti intézménnyel sem konkurál, a szálloda egy szolgáltatási rést használ ki.

Bus András Gábor ügyvezető szerint a kivitelező munkálatok nem fogják zavarni a közlekedést. A szálloda közvetlen átjárást biztosít majd a fürdőbe. Az építkezés várhatóan 2021 decemberéig tart majd.

Kecskemét percről percre

Élő adás