2018. Október 18. Csütörtök  Lukács

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Megújulnak Hetényegyháza buszmegállói

Megújul két buszmegálló Hetényegyházán. A leromlott állapotú várókból az egyik még idén nyáron elkészül. Nem csupán a megállók, de a körülötte lévő területet is helyreállítják.

Már üveg sincs abban a hetényegyházi buszmegállóban, melynek állapotáról egyik néző értesítette a Kecskeméti Televíziót. A vasat már megette a rozsda, és csupán egy deszkára lehet leülni. Ez az állapot hamarosan megszűnik, mivel felújítják a városrész egyik legforgalmasabb váróját.

Molnár Pál, önkormányzati képviselő - „Sajnos ez a buszmegálló évről évre egyre romlott és romlott. Mostanra eljutott abba az állapotba, amit nem lehet tovább fenntartani, ezért a Hetényegyháza városrészi tanácsadó testület alapján a buszmegálló felújítására megfelelő összeget kért javaslatot, és még idén nyáron a buszmegálló ki lesz cserélve.”

Nem csupán a megállót újítják fel, hanem megszépítik a környező területet is, és csapadékvíz elvezető árok is létesül. Tervben van továbbá, hogy ezzel a buszmegállóval szemben, az óvoda előtt lévő várót is helyrehozzák.

Molnár Pál, önkormányzati képviselő - „Ez egy nagyobb mértékű beruházás lesz, ennek a tervezése most zajlik. Az óvoda kerítése bentebb fog kerülni, és így szintén egy megújult buszmegálló létesül.”

Élő adás