2022. Augusztus 15. Hétfő  Mária

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Az üzletek felkészültek a tanszervásárlási rohamra - VIDEÓVAL

Lesz elég tanszer a boltok polcain. Kevesebb, mint egy hónap múlva kezdődik a tanítás. Sokan már most elkezdik beszerezni a tanévkezdéshez szükséges tanszereket. A papír írószert, tanszereket árusító üzletek felkészültek a szeptember 1-én kezdődő tanévre.

2022.08.05. 12:42

Látás- és mozgássérült embereket fosztott ki

A Kecskeméti Járási Ügyészség többrendbeli kifosztás és más bűncselekmények miatt vádat emelt egy többszörös visszaeső férfival szemben, aki látás- vagy mozgássérült emberek korlátozott védekezési lehetőségét kihasználva, a nyílt utcán vette el tőlük pénztárcájukat, illetve egy esetben egy idős asszony nyakláncát tépte ki a nyakából és szaladt el a helyszínről.

2022.08.03. 10:22

Illegális idősotthont működtető és idősek vagyonát megszerző bűnözői csoport letartóztatását indítványozza az ügyészség

A Kecskeméti Járási Ügyészség többrendbeli különösen nagy kárt okozó csalás bűntette miatt egy éveken át illegálisan idősotthont működtető és idős emberek vagyonát jól szervezetten megszerző bűnözői csoport öt tagjának letartóztatását, további egy társuk bűnügyi felügyeletét  indítványozza.

2022.07.21. 11:14

Kitüntetések a bíróságok napja alkalmából

A Bíróságok Napja alkalmából az idei évben is ünnepélyes keretek között vehették át elismerésüket az ország bíróságainak kitüntetettjei 2022. július 15-én, az Országos Bírósági Hivatalban. 

2022.07.18. 13:08

Megtette a feljelentést Jánosi István a választási csalás ügyében - Videóval

Mint arról korábban hírt adtunk, választási csalás történhetett a vasárnapi időközi választáson a baloldali jelölt javára. A büntetőfeljelentés hétfőn meg is érkezett a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságra.

2022.07.12. 13:11

Lenyúltak egy táskát és pénzt vettek fel a lopott bankkártyával

A Kecskeméti Járásbíróság egy hónapra elrendelte a letartóztatását egy 23 éves és egy 17 éves lajosmizsei férfinak, akiket lopással és információs rendszer felhasználásával elkövetett csalással gyanúsítanak.

2022.07.08. 15:36

Trükkös bűnbanda: 8,5 milliót zsákmányoltak az unokázós csalók

A Kecskeméti Járási Ügyészség többrendbeli üzletszerűen elkövetett csalás és pénzmosás miatt vádat emelt egy ún. „unokázós” csalásokra szakosodott 6 tagú bűnbandával szemben, amelynek külföldön élő irányítója telefonon magát idős áldozataik unokájának vagy unokaöccsének kiadva, kitalált történetekkel sürgősen pénzt vagy ékszert kért a szeretteikért aggódó sértettektől. Bűntársai az előre felosztott szerepeiknek megfelelően a kicsalt értékek átvételében, továbbá külföldre juttatásában vettek részt.

2022.07.07. 09:13

Fizetés előlegként kristályt adott a halasi pár

A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem miatt vádat emelt egy férfival szemben, aki élettársával együtt fizetés kiegészítésként több éven keresztül kristály néven ismert kábítószer értékesítésével foglalkozott, de a főállásban általa szállított munkásoknak is azt adta fizetés előlegként.

2022.06.28. 08:23

Baltával vágta hátba a lovát, kutyát ütlegelt: elzárásra ítélték

75 nap elzárásra ítélte a Kecskeméti Járásbíróság azt a férfit, aki 2019-ben seprűnyéllel ütlegelt egy kutyát, mert az megijesztette. Az eset után két hónappal saját lovának hátába vágta bele fejszéjét, mert az állat felidegesítette.

2022.06.20. 13:33

Katalizátortolvajok ellen emeltek vádat Kecskeméten

A Kecskeméti Járási Ügyészség lopás bűntette miatt három férfival szemben emelt vádat. Az elkövetők sorozatjelleggel Kecskemét és Kunszentmiklós utcáin parkoló autók katalizátorait lopták el a bennük található nemesfém tartalmú alkatrészek megszerzése és értékesítése céljából.

2022.06.20. 10:19

Élő adás