2021. November 30. Kedd  András, Andor

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

500 ezer forinttal zárult a jótékonysági licit

Hétfőn nagy sikerrel zárult le a Mélymerülés utcalap Boronkay Péter világbajnoki mezére vonatkozó licitje. Héjja János felajánlásának köszönhetően félmillió forinttal támogatják a szívtranszplantációra váró Gyenes Annát.

Ahogyan korábban írtuk, a Mélymerülés utcalap aktuális számának kedvezményezettje ezúttal a 14 éves Gyenes Anna, akinek veleszületett rendellenesség miatt szívtranszplantációra van szüksége. Az eladott lapok árából, illetve a szeptember 18-án tartott Mélymerülés Est bevételéből annak a sterilszobának a kialakítását kívánja a lap támogatni, amelyre Annának a műtét után szüksége lesz az otthonában. Ehhez a nemes célhoz csatlakozott Boronkay Péter világ- és Európa-bajnok paratriatlonista, aki azt a mezét ajánlja fel jótékonysági online licitre, amelyben nemrégiben megnyerte az Amsterdamban rendezett hosszútávú triatlon világbajnokságot. A licit tegnap zárult le- 

A nagylelkű győztes ajánlat 500.000 forint, vagyis az eredeti kikiáltási ár tízszerese volt. Mint kiderült, a félmillió forintot Héjja János, a PEKI Restaurant Kft. ügyvezető igazgatója ajánlotta fel, az összeget már át is utalta a megadott közösségi számlára, Gyenes Anna támogatására. Így az önzetlen vállalkozó hamarosan közvetlenül Boronkay Péter világbajnok paratriatlonistától veheti át az amszterdami világversenyen viselt győztes mezt és az ezt megörökítő dedikált fotót.

Élő adás