2020. Január 20. Hétfő  Sebestyén

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Aurelio ellen vallott az elrabolt fiú nagypapája

Tanúkihallgatással folytatódott Caversaccio Aurelio, ismertebb nevén VV Aurélio tárgyalása a Kecskeméti Törvényszéken ma délelőtt. Kiskorú tanúkat is meghallgattak, akiknek vallomását a különleges bánásmód miatt csak a következő tárgyaláson ismerteti a bíró.

A legutóbbi tárgyaláson a valóságshow-győztes gyerekkori barátja is már csak tanúként vett részt, hiszen az előkészítő ülésen Aurélio ellen tett terhelő vallomása véget vetett baráti viszonyuknak.  Az ügy 2017 októberében kezdődött. A vádirat szerint egy férfi egy bajai szórakozóhelyen 130.000,- forintot lopott el az elsőrendű vádlott, Aurélio kabátjának zsebéből. Másnap az olasz-magyar származású reality szereplő és tettestársai megjelentek egy szórakozóhelyen, ahol kérdőre vonták a pénz miatt a férfit, akit a lopással gyanúsítottak, majd egy autóba tuszkolták.

Eközben a lefogott sértettet VV Aurélio többször is megütötte. Szabadon engedését attól tették függővé, hogy az ellopott pénzt visszaadja-e, azonban a férfi ennek nem tett eleget. Aláírattak vele egy szerződést, miszerint a sértett az első rendű vádlottól 180.000 forintot kért kölcsön, amit részletekben kell törlesztenie.

A mai tárgyaláson tanúként hallgatták meg a sértett nagypapáját is, ugyanis hozzá vitette el magát, azt állítva, hogy nála van a pénzük. A bácsi vallomást tett az egykori valóságshow-sztár és barátai ellen. Elmondta, hogy unokáját a társaságból bántalmazták, sőt a lakásban is kapott egy pofont a fiú.

„Láttam, hogy már bántották, vörös volt a nyaka. Én nem mertem beleszólni. Aztán kapott a lakásban is egy pofont az unokám.

Ekkor a nagymamája rá is szólt Aureliora, hogy ezt nem akarja többet látni... Én is meg voltam ijedve, hiszen három fiatalember odajött az éjszaka közepén... Én sem vagyok már 20 éves. Bár velünk szemben nem voltak erőszakosak” – fogalmazott a nagyapa a Ripost szerint.

Élő adás