2020. Január 20. Hétfő  Sebestyén

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Fókuszban a bíróság! – idén is fotópályázatot hirdet az OBH

Az Országos Bírósági Hivatal (OBH) idén is pályázatot hirdet amatőr fotósok részére. Olyan fotózás iránt érdeklődők jelentkezését várja, akik szívesen készítenének képeket  bírósági épületekről, a bírósági munkáról, mindennapokról, esetleg a tárgyalótermi eseményekről. 

A pályázaton nevezési díj nincs!

A zsűri az egyes kategóriák legjobb képeit díjazza, valamint különdíjakat is kioszt. Ezen túlmenően a legtöbb közönségszavazatot kapott kép sem marad elismerés nélkül. Önálló kategóriát alkotnak a mobiltelefonnal készített fotók, melyeket a bíráló bizottság külön értékel.

A pályázat benyújtási határideje: 2019. október 4. 12 óra. 

A pályázat benyújtásának helye: Országos Bírósági Hivatal Kommunikációs Osztály 1055 Budapest, Szalay utca 16.

A pályázat benyújtásához további fontos részletek: pályázati felhívás, a jelentkezési lappályázói nyilatkozat.

 

Pályzáti kategóriák:

  • Bíró a digitális világban
  • Hogyan alkalmazzák a bírák a digitális eszközöket a mindennapi munkájuk során? A pályázók képsorozatokban is gondolkozhatnak. A képsorozat 5-10 képből állhat.  A képsorozathoz lehet rövid szöveget, képaláírást, magyarázatot hozzáfűzni. II. Régi épületek új fényben
  • A bírósági épületek, épületrészek nem hagyományos, kreatív, újszerű, látásmóddal történő ábrázolása. A pályázók képsorozatokban is gondolkozhatnak. A képsorozat 5-10 képből állhat.  A képsorozathoz lehet rövid szöveget, képaláírást, magyarázatot hozzáfűzni. III. Zöld bíróság 

 
A környezettudatos gondolkodás, az energiahatékonyság növelése és a környezetvédelem érdekében bevezetett fejlesztések megjelenítése képeken. A pályázók képsorozatokban is gondolkozhatnak. A képsorozat 5-10 képből állhat.  A képsorozathoz lehet rövid szöveget, képaláírást, magyarázatot hozzáfűzni. 
PÁLYÁZATI 

Élő adás