2021. November 30. Kedd  András, Andor

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Vascsővel ütötte, majd késsel is megszúrta áldozatát egy vacsiközi parkolóban - videóval

A Kecskeméti Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és más bűncselekmény miatt vádat emelt egy férfi ellen, aki 2021 márciusában egy kecskeméti áruház parkolójában szerelemféltés miatt vascsővel megütött és késsel megszúrt egy férfit, nekihajtott az autójának, de még be is akarta szorítani a saját és a sértett autója közé. Nézzék meg a videót a brutális garázdaságról!

Ahogyan korábban írtuk, durván elfajult a vita Vacsiközben, egy áruház parkolójában. A vádirat szerint a vádlott szerelemféltés miatt haragban volt az ügy sértettjével. 2021. március 17-én reggel a két férfi egy kecskeméti áruház parkolójában találkozott, ahova mindketten autóval érkeztek.

A vádlott nyomban kiszállt az autójából és riválisa gépkocsijához lépve a lehúzott ablaküvegen keresztül többször megütötte, majd visszaült a saját autójába. Ekkor a sértett is kiszállt, a kezében egy rövid baseballütővel. A vádlott elindult a gépkocsijával, majd a sértett gépkocsiját körbeautózva megpróbálta az autója mellett álló férfit odaszorítani a saját és a sértett gépkocsija közé. Neki azonban sikerült ezt elkerülni.

A sértett ezután visszaült gépkocsija vezető ülésébe, a vádlott pedig egy rövid kör megtéve nekihajtott a másik autójának. Az ütközés után újra kiszállt a kocsijából, és a csomagtartóból kivett egy vascsövet. Odarohant a sértett autójához, akit a nyitott ajtón keresztül a vascsővel legalább tízszer megütött, majd egy késsel megszúrta a combját.

A sértettnek ekkor sikerült ellöknie a gépkocsijától a vádlottat, majd az autóból kiszállva a baseballütővel a hátára és vállára ütött háromszor. Erre ő a vascsővel többször a sértett feje felé ütött, aki visszamenekült kocsijába. A férfi ezután elhajtott a helyszínről. A sértett a bántalmazás miatt 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, de súlyosabb sérülések is kialakulhattak volna.

A letartóztatásban lévő, büntetett előéletű vádlottat a járási ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettén kívül súlyos testi sértés bűntettének kísérletével vádolja. Az ügyész végrehajtandó börtön, valamint közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta a vádlottal szemben, akinek a bűnösségéről a Kecskeméti Járásbíróság fog dönteni.

Az áruház biztonsági kamerája rögzítette a bűncselekményt:

Korábbi cikkeink az esetről:

Már el is fogták a vacsiközi késelés gyanúsítottját

Szerelemféltés volt a vacsiközi késelés oka

Letartóztatásban a vacsiközi késeléssel gyanúsított férfi

 

Élő adás