2020. Október 24. Szombat  Salamon

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Hétvégén se áll meg az élet a Spartacusban

Pénteken éjszakai forgatagot, szombaton ifjúsági megyei bajnokságot rendez a kecskeméti Spartacus.

Szeptember 25-én, pénteken a soron következő éjszakai forgatagot már nem a hagyományos módon fogják megrendezni. A vírushelyzet kapcsán kiadott rendelkezések betartásának és szem előtt tartásának fontossága került a fókuszba. Az első szembetűnő változás, hogy 23 órakor vége lesz a versenyeknek. A részvétel meghívásos és regisztrációhoz kötött. Jelentkezni a Kecskeméti Spartacus Baráti Kör Facebook-oldalán lehet a regisztrálás után. A résztvevőknél testhőmérséklet-mérést végeznek, továbbá regisztrálják az érkezést és a távozást. 18 órakor kezdődik a csocsó és a kezdő-gyerek asztalitenisz, 19 órakor a darts, 20 órakor a profi-haladó asztalitenisz. A versenyszámokban az indulók létszámát 10-12 főben maximalizálják. A győztesek és helyezettek az eddigiekhez hasonlóan érem, oklevél díjazásban részesülnek. A résztvevők az ingyenes büfét vehetik igénybe, ahol üdítő és péksütemények kerülnek az asztalra.

Másnap, szeptember 26-án, szombaton a Bács-Kiskun megyei ifjúsági egyéni és páros asztalitenisz versenynek adnak otthon. A vírushelyzet miatt ugyanis a Bács-Kiskun Megyei Asztalitenisz Szövetség a 2020. májusban Lajosmizsére tervezett utánpótlás versenyeit szétbontva kényszerül megrendezni. Baja adott otthont az újoncok versenyeinek, Soltvadkerten rendezték a serdülők versenyét, Kecskeméten pedig az ifjúsági versenyt bonyolítják le. A verseny 10 órakor kezdődik a páros versenyszámokkal, majd az egyéni számokkal folytatódik.

– A lányok és fiúk ifjúsági versenyében nagyon komoly összecsapások várhatóak a bajnoki címek eldöntéséért. A megyében Drabant Anita országos bajnokként áll asztalhoz és az ifjúsági magyar ranglistáról várhatóan jelen lesz a soltvadkerti Tanács Nóra és Müller Evelin, Kecskemétről pedig Polónyi Nóra, Szabó Anita, Zsitva Vivien. A fiúk mezőnyében a nagy favorit a serdülő válogatott Lei Balázs Soltvadkertről, Jádi Dominik, Gyetvai Ákos Kecskemétről – fogalmaz az előzetes várakozásokról Fodor Miklós edző.

 

 

 

Kecskemét percről percre

Élő adás