2020. Október 24. Szombat  Salamon

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Mintegy 250 futó a XIV. Hírös - Félmaratonon

Kitűnő idő fogadta a futás szerelmeseit vasárnap délelőtt a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban a Hírös -Félmaratonon.

Ebben az évben is szeptember utolsó vasárnapján került megrendezésre a Hírös- Félmaraton, melyet ezúttal is a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban rendeztek. 

A jelenlegi járványügyi helyzetben is arra törekedett a Iustitia Egyesület, hogy megrendezzék Kecskemét és térsége legnagyobb őszi félmaratonját. A vonatkozó szabályok messzemenő betartásával, fokozott figyelemmel tartották a futást.

Az eseményen bárki indulhatott, még a legeslegkisebbeknek is volt futam. A 300 méteres "ovifutamon" 0-6 éves korig nevezhettek az indulók, az iskolásoknak pedig diákfutamot rendeztek, ők 1000 métert futottak. Az idősebbek 7, 14 és 21 km-es távra nevezhettek. A verseny ezúttal is távtól függően 1-2-3 körös volt, a féltávnál frissítővel. 

A különböző távokra kihirdetett versenyeken tömegek álltak a rajthoz, ami azt bizonyítja, hogy van igény a szabadidős tömegsportra. Nemcsak kecskemétiek, hanem a környékbeli városokból, településekről is eljöttek a mozgás szerelmesei. A Hírös Félmaratonra mintegy 250 nevezés érkezett.

Eredmények később…

Kecskemét percről percre

Élő adás