2018. Szeptember 19. Szerda  Vilhelmina

13°C / 28°C

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Nemzetközi úszók a 33. Bácsvíz Kupán

Harmincharmadik alkalommal rendezik a hétvégén a Bácsvíz Kupa Nemzetközi Úszóversenyt a Kecskeméti Fürdőben. Az eseményt ezúttal is nagy érdeklődés övezi. 

A Nemzetközi Úszóverseny egyik fő célja, hogy lehetőséget biztosítson a hazai és külföldi egyesületek és szakosztályok úszói részére - idén sincs ez másképp.

Március 3-án, szombaton 10 órakor Aczél Péter a Bácsvíz KVSC elnöke nyitotta meg az úszóversenyt, ahol 25 csapat mintegy 400 sportolója versenyez egymással.

A kétnapos rendezvényre nem csak Magyarországról, hanem külföldről is érkeztek versenyzők - idén például Romániából csatlakoznak sportolók. Kecskemétről a Bácsvíz KVSC és a Kesi ifjú sportolóinak szurkolhatunk, 26 versenyszámban.

A versenyen hat korcsoportban nevezhettek a fiúk és lányok, mellúszás, pillangó, hát, gyors és vegyes úszás kategóriákban 50-től 400 méterig. Mindegyik korcsoportban az első három helyezettet díjazzák, illetve a két legfiatalabb korcsoportban a négytől a hatodik helyezettek oklevéllel gazdagodnak, ezzel növelve a motivációjukat. 

Élő adás