2020. Augusztus 13. Csütörtök  Ipoly

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Sportos családokkal a helyi közösségekért

Szombaton rendezték a Széchenyi városban a helyi közösségi sportnapot, melyen a kicsik és a nagyok több sportágba nyertek betekintést.

Reggel nyolc órakor kezdődött a program Sparatcus Sport és Közösségi Tér csarnoka előtti parkban, ahol Szamler Lajos és Bogasov István, a Kecskeméti Sportmunkacsoport elnöke köszöntötte a résztvevőknek. A képviselő elmondta, egy családi nap a helyi közösség szempontjába fontos családi program. A mai rohanó világban kevés idő jut magunkra, az egészségünkre, a sportra. Pedig a mozgás nagyon fontos ahhoz, hogy kikapcsolódjunk, jobban érezzük magunkat és fittek legyünk. A sport közelebb hozza az embereket egymáshoz, célokat ad, magabiztossá tesz. – tette hozzá a képviselő.

A mai szabadidősport napon több helyszínen, több sportágban is kipróbálhatták magukat a helyiek. A Spartacus csarnokában asztaliteniszre és dartsra várták a családokat. A Bolyai Tornacsarnokában kosárlabda, a Lánchíd Utcai Sport Általános Iskola tornacsarnokában futsal, míg a Széchenyiben röplabdára várták a látogatókat.

17 órától kezdődött a Keresztény Polgári Piknik, ahol az eredményhirdetésre és a díjátadásra is sor került.

Élő adás