2021. Június 17. Csütörtök  Laura

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Vezetőedzői gondolatok az edzőtáborról

A már hagyománnyá vált soltvadkerti edzőtáborral folytatódott a SG Kecskemét Futsal felkészülése, de most már az NBI-es bajnokságra. Péntektől vasárnapig rengeteg edzésben volt része Koós Károly tanítványainak, ám a szórakozásra is jutott egy kis idő.

,,Évek óta fontos pillére a soltvadkerti edzőtábor a csapat életének, így volt ez most is, köszönjük a klubvezetés számára, hogy lehetővé tették ezt a közel három napot" - kezdte Koós Károly vezetőedző összegzését.

,,Idén egy kicsit későbbre csúszott az időpont, így a nagypályás szezonnal is össze kellett hangolnunk az edzéseket. Így is sikerült a megfelelő számú és minőségű tréninget elvégeznünk. Rengeteg olyan dolgot tudtunk gyakorolni, amelyek fontosak lesznek majd, hogy elérjük céljainkat a legjobbak között. A szakmai dolgokon túl természetesen a kohézió erősítésén is dolgoztunk, a szabadidős tevékenységek közelebb hozták az új érkezőket és az ,,öreg” motorosokat. Összességében elégedett vagyok a hozzáállással, az elvégzett munkával. Jöhet a főpróba szerdán!"

Szerdán a tavalyi bajnoki bronzérmes, Magyar Kupa ezüstérmes 1. FC Veszprém látogat a Messzi István sportcsarnokba edzőmérkőzésre 19:00 órától. 

 

Kecskemét percről percre

Élő adás