2021. November 30. Kedd  András, Andor

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

107. születésnapján köszöntötték Terike nénit

107. születésnapja alkalmából köszöntötték fel Nyári Gézáné Terike nénit a Margaréta Idősek Otthonában. A város nagy valószínűséggel legidősebb polgárát hétfőn ünnepelték meg az Idősek Hete programjaihoz kapcsolódóan.

A hagyományokhoz híven idén is programsorozattal kedveskedik lakóinak a Margaréta Idősek Otthona vezetése az Idősek Hete alkalmából. Hétfőn délelőtt azonban egy meglepetéssel is készültek az otthon dolgozói és lakói: Nyári Gézáné Terike nénit, aki bőven letagadhatna korából, 107. születésnapja alkalmából köszöntötték. 

A születésnapi ünnepség alkalmából az intézmény lakói saját versükkel készültek a szépkorú ünnepelt számára, aki nyomtatott formában is megkapta a kedves sorokat, melyeket így bármikor újraolvashat. Az eseményen a város nevében Engert Jakabné alpolgármester adta át az ajándékot és mondta el ünnepi gondolatait. Egyre többen egyre szebb kort élnek meg és külön öröm számára, hogy több éve felköszöntheti Terike nénit – mondta el az alpolgármester az ünnepeltnek. Engert Jakabné alpolgármester az Idősek Hete alkalmából elmondta, hogy az idősek mindig számíthatnak a városvezetésre. 

Terike néni 1914. október 2-án született Kecskeméten, a Magyar utca egyik házában. Hétéves korában Bajára költöztek. 80 éves korában került vissza városunkba, ekkor költözött be a Margaréta Otthonba. Terike néninek két fia született és több unoka, dédunoka büszke mamája. 

 

Élő adás