2020. Február 25. Kedd  Géza

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

20 éves évfordulóját ünnepelte a kecskeméti Rotary

A kecskeméti Rotary Club beiktatása huszadik, míg a – kizárólag hölgyeket tömörítő – Inner Wheel Clubja alapításának tizedik évfordulóját ünnepelte az elmúlt hétvégén. 

Határon innen és túlról is érkeztek vendégek az elmúlt hétvégén a kecskeméti ROTARY, az elkötelezett hölgyek INNER WHEEL és a kiváló felnőtti példák nyomában járó ROTARACT Clubok tagjainak meghívására. Ahogyan arról korábban hírt adtunk, szombaton közel százan vettek részt a Vasútpark utóbbi években lestrapált padjainak felújításában. A kecskeméti Rotary, Inner Wheel és Rotaract klubok közösségi munkával, helyismereti programokkal teli hosszú hétvégéje vasárnap jó hangulatú ünnepséggel zárult.  

A Három Gúnár Rendezvényházban tartott nemzetközi találkozón támogatott kecskeméti zenei tehetségek műsora alapozta meg a kitűnő hangulatot. Régi hazai és külföldi barátok egyaránt megidézték a klub alapítások immár több évtizedes múltját,  kiemelkedő eseményeit. Külön színfolt volt a német testvérklubok megszólalása, a hölgyklubhoz intézett világ elnöki üzenet, valamint az 1999 májusában a kecskemétiekkel egyszerre avatott szolnoki rotaristák delegátusának a jövőre nézve új együttműködést serkentő beszéde. A közel száz főnyi közösségkovács jó érzéssel, de természetesen nem egykönnyen búcsúzott a hirös városi vendéglátóiktól.

KVJ

Élő adás