2018. November 20. Kedd  Jolán

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

A közgyűlésen jelentette be a polgármester, hogy babát vár

Bár sokan már tudták, mások csak sejtették, a csütörtöki közgyűlésen jelentette be hivatalosan is Szemereyné Pataki Klaudia várandósságát. Mint kiderült, szeptember végére várja a család a kisbaba érkezését, a polgármester pedig – tervei szerint – három hónapig marad otthon vele.

Pletyka szintjén egy ideje már beszéltek arról, hogy bővül a polgármester családja, most azonban vége a találgatásoknak. Szemereyné Pataki Klaudia rendkívüli napirend előtti hozzászólásként beszélt arról, milyen nagy öröm érte őket.

– Családommal a kislányom születése óta évekig terveztünk egy újabb kistestvért, és most adatott meg az a pillanat a Jóisten kegyelméből, hogy újabb lehetőség adódott családom számára a gyermekvállalásra - mondta a polgármester.

Szemereyné Pataki Klaudia már a negyedik hónapban jár, és láthatóan nagyon jól érzi magát. Azt is elmondta szeptember végére várja a kisbabát. Az ősz folyamán szeretné a szülési szabadságot igénybe venni. – Addig munkámat a legjobb tudásom és erőm szerint végzem, és amint tudok, visszajövök, és szolgálom tovább a város érdekeit – zárta rendkívüli napirend előtti hozzászólását a polgármester. A testület megtapsolta az örömteli bejelentést.

Élő adás