2020. Június 2. Kedd  Anita, Kármen

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

A selymesen sima bőr télen készül!

Több ezer évvel ezelőtt már az ókori egyiptomiak életében is fontos szerepet játszott a test szőrtelenítése. A nők teljes testük felületén habkővel, kagylóval és méhviasszal próbáltak megszabadulni a nemkívánatos szőrszálaktól. Később a higiéniai okok mellett az adott kor divatirányzatai is népszerűvé változtatták a puha, teljesen sima bőrfelületeket.

Tudtad, hogy egy átlagos nő körülbelül 2 millió forintot költ el életében a kívánt simaság elérése érdekében? A hagyományos szőrtelenítési módszerek, mint a borotva, gyantázás vagy epilálás folytonos körforgása mellett napjainkban szerencsére már elérhető a lézeres szőrtelenítési technológia, aminek köszönhetően végleg búcsút inthetünk a nemkívánatos szőrszálaknak és az időrabló szőrtelenítési módoknak. A lézeres szőrtelenítésnek több fajtája is létezik, van, amelyik tartós és van, amelyik végleges eredményt kínál.

De mi is a valódi különbség az otthoni vagy kozmetikákban használatos IPL eljárások és a lézeres technológia között? A diódalézer célzott sugarainak köszönhetően a kezelések alatt a szőrtüszőben elnyelődő energia elpusztítja azt, amelynek eredményeképpen a sötét szőr helyére csak pihék nőnek, amelyek idővel kikopnak.

Már 1-3 kezeléssorozat után szemmel látható az eredmény, a szőrszálak sűrűsége és erőssége látványosan csökken.

Az Aesthetica Orvosi Központban egyedülálló, csúcsminőségű, amerikai lézeres technológiával találkozhatsz, amely valóban végleges eredményt kínál. A lézeres
szőrtelenítő kezelés a test bármely területén elvégezhető, kivételt ez alól a szemkörnyék területe képez. Bármely választott terület esetén a kezeléssorozat 8 alkalomból áll. A kezelést egy ingyenes, személyes konzultáció előzi meg, ahol a bőr- és szőrtípus felmérése mellett megismerkedhetsz a lézeres technológiával is. Központunkban kizárólag egészségügyi végzettséggel rendelkező, tapasztalt kezelőnővérek végzik a kezeléseket, így garantálva azt, hogy a legmegfelelőbb szintű ellátásban részesülj.

Ha idén szeretnél rendhagyó, ámde valódi meglepetéssel kedveskedni szeretteidnek, ráadásul sietség nélkül és stresszmentesen, akkor válaszd az Aesthetica ajándékkártyáját, amely az alábbi szolgáltatásainkra használható fel:
- Lézeres szőrtelenítés
- Lézeres tetoválás-eltávolítás
- Esztétikai töltések
- Magánorvosi szolgáltatások

Ajándékozz szépséget-egészséget, amivel szeretteid felé törődésed is kifejezheted egy igazán különleges módon!

Ajándékkártyánk megvásárolható Orvosi Központjainkban, így Kecskeméten is.

Kellemes ünnepi készülődést és jó egészséget kívánunk!
Bejelentkezés és további részletek ITT!

 

 

Élő adás