2022. Augusztus 15. Hétfő  Mária

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Aktuális útlezárások térségünkben - videóval

Az M5-ös autópályán, az 5-ös valamint az 52-es és 54-es főutakon számíthatnak a közlekedők csütörtökön sávlezárásokra. Az Útinform hírei: 

Az M5-ös autópályán,
- az elválasztó sáv sövényeit vágják a Röszke felé tartó oldalon Kecskemét térségében. A 78-as és a 99-es km között 6.30-tól 17.30-ig szakaszosan a belső sávot elkerítik a forgalom elől. 
- Budapest felé, a 79-es km-nél a burkolatba épített forgalomérzékelőket javítják. A munkaterületnél a belső sáv lesz zárva 11 és 16 óra között. 
- szintén a főváros felé tartókat érinti, hogy a reggeli órákban az M0 környékén az elválasztó sávot kaszálják. A 25-ös és a 17-es km között a belső sáv zárás amellett dolgoznak. (7.50 és 11.30 között. )
  (Forrás: A-WAY Autópálya Zrt.)

Az 5-ös főúton, Kecskeméten, a Budai úton turbó körforgalom épül. A 83-as km-nél a többsávos szakaszon sávlezárás mellett dolgoznak. 

Az 52-es főúton, Kecskemét határában felújítják az M5-ös autópálya és a fülöpházai elágazás közötti szakaszt. Az 5-ös és a 18-as km között helyenként félpályás lezárást vezettek be. A forgalmat jelzőlámpa szabályozza. 

Az 54-es főúton,
- Kecskemét térségében, az 1-es és a 6-os km között burkolatjavítás miatt mindkét oldalon egy sávot lezártak. 
- Jakabszállás és Bócsa között felújítják a burkolatot, illetve a padkát és az árkot teszik rendbe. A 18-as és a 36-os km között helyenként a fél útpályát lezárták. 

Élő adás