2021. November 30. Kedd  András, Andor

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Babaköszöntőt tartottak a Széchenyivárosban

A legkisebbeket köszöntötték idén is a Széchenyiváros Hetén belül megszervezett Babaköszöntőn a Szent Család Plébánia udvarán. A Széchenyivárosért Egyesület immáron 8. éve szervezi meg az eseményt és ajándékozza meg a kisgyermekes szülőket. Idén is csatlakozott a szervezéshez a Gyerkőcök Közhasznú Alapítvány és a Széchenyivárosi Zöld és Pont.

Már nem sokkal 4 óra után megtelt a Szent Család Plébánia játszótere a Széchenyivárosban. Idén a szervezőket is meglepte, mennyire sok fiatal érkezett a családjával.

A Széchenyivárosért Egyesület már nyolc éve hívja a Széchenyivárosi Héten a frissen született kisbabákat, a kisgyerekes anyukákat, családokat a plébánia kertjébe, tudtuk meg B. Tóth Katalintól, az egyesület elnökétől a helyszínen.

Engert Jakabné alpolgármester is köszöntötte a családokat, külön kiemelte a városrészben dolgozó védőnők, óvónők munkáját, akik nem csak a rendezvény sikeréért, de a gyermekek fejlődésért is sokat tesznek.

A helyszínt adó Szent Család Plébánia az első évtől kezdve támogatja az eseményt

– Nyitott a játszóterünk a környéken lakók számára, és szeretnek is jönni ide nap közben szülők a gyerekekkel, úgyhogy amikor megkeresett minket a város, hogy adjunk helyet ennek a programnak, akkor örömmel vállaltuk ezt - nyilatkozta Hatházi Róbert atya plébános.

A lufihajtogató és buborékfújó bohócokat a Gyerkőcök Közhasznú Alapítvány és a Széchenyivárosi Zöld és Pont szervezte, a Babaköszöntő pedig a Hi Kecskemét városrészi programsorozatába olvadva a Széchenyivárosi Hét részeként okozott örömet a legkisebbeknek és szüleiknek.

Élő adás