2020. Június 4. Csütörtök  Bulcsú

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Most már tényleg megnyitották a Bem utca végét

Feltehetően egy idős úr, önkényesen nyitotta meg többször is a Bem utca végét az autósok előtt. Mától azonban hivatalosan is feloldották a korlátozást, így a Kuruc körúton épült új turbó körforgalomból minden irányba ki és be lehet hajtani. 

Tegnap még arról adtunk tájékoztatást, hogy zárva a forgalom elől a Bem utcának a Kuruc körúti körforgalomba torkolló szakasza. A Colas Zrt. jelezte a kecskeméti önkormányzatnak, hogy illetéktelenek az elmúlt napokban többször is eltávolították a még munkálatokkal érintett Kuruc körúti körfogalomban a Bem utcát a forgalomtól elzáró korlátot, amelyet a kivitelező rendre visszaállított.

Ma délben azonban a munkások nyitották meg az autósok előtt az útszakaszt, amelyen már zavartalan a forgalom. Tudósítónk épp a helyszínen volt, így megörökíthette az utca megnyitását. Az utolsó léceket és útakadályokat is eltávolították a Bem utca végéről. A munkások a forgalmirend-változást jelző táblákat is leszerelték így az autósok szabályosan közlekedhetnek az aluljáró irányába és a belváros felé is.

Az elmúlt napokban kisebb kavarodást okozott az, hogy valaki folyamatosan önkényesen megnyitotta az érintett szakaszt, így az autósok nem tudták eldönteni, szabályos-e a Bem utca végén keresztül haladni. Szemtanúk elmondták, egy idős úr többször megnyitotta önkényesen az útzárat. Mikor a járókelők kérdőre vonták, azt mondta, hogy a közút embere és az út már készen van. Arról, hogy miért járt el önkényesen senki nem tudott biztosat. Hivatalosan csak a mai napon nyitották meg a Bem utca új turbó körforgalom felőli végét. Az autósoknak érdemes figyelni a gyalogosokra is, hiszen egyel több gyalogátkelő jött létre a kereszteződésben.

 

Élő adás