2020. Október 24. Szombat  Salamon

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Bringázz biztonságosan! - A Merci-gyárban is

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai – a megyei balesetmegelőzési bizottság közreműködésével – a Mercedes autógyár bicikliseivel beszélgettek a biztonságos közlekedésről.

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata (ROADPOL) 2020. szeptember 14-e és 20-a között „Figyelem az útra” elnevezéssel hirdetett fokozott ellenőrzést, amelyhez a magyar rendőrség is csatlakozott.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a hét első felében a kampány keretein belül többek között figyelemfelhívó plakátokat helyezett ki a megye több főútján. Csütörtökön a kerékpárosoké volt a főszerep: a rendőrök a balesetmegelőzési bizottsággal együttműködve a Mercedes-Benz Gyár 1-es kapuja mellett lévő kerékpártárolóhoz települtek ki, ahol közel száz, a munkahelyére kétkerekűvel érkező dolgozó járművét nézték át.

Az egyenruhások ellenőrizték a biciklik műszaki állapotát és a kötelező tartozékok meglétét, amelyeket hiány esetén pótoltak. Az a közlekedő, akinél minden rendben volt, „zsarus-csoki”-t kapott.

Kecskemét percről percre

Élő adás