2022. Január 27. Csütörtök  Angelika

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Buszra szállt a Mikulás

A KeKo járatain is lehet találkozni ma (hétfőn) a Mikulással. A Kecskeméti Közlekedési Központ Kft. és közszolgáltató partnerük, az Inter-Tanker Zrt. munkatársainak közös ötlete volt, hogy valamilyen módon meglepjék utasaikat, akik egész évben őket választották. 

Szaloncukor várta a buszra felszállókat hétfő reggel a 20-as járaton, ugyanis a Mikulás a KeKo járatait választotta a mai napra. A Kecskeméti Közlekedési Központ Kft. és a közszolgáltató partnerük, az Inter-Tanker Zrt. munkatársainak közös ötlete volt, hogy valamilyen módon meglepjék utasaikat, akik egész évben őket választották.

- Többek között ezzel azt is elérik az utasok, hogy a város környezetvédelmére is odafigyeljenek, hiszen nem a személygépjárművel közelítik meg a munkahelyüket, iskolájukat, vagy ahol éppen feladatuk vagy dolguk van, hanem a közösségi közlekedést választják. Ezzel szeretnénk megköszönni azt a bizalmat is, amit az utasaink egész évben felénk nyújtottak és megtiszteltek minket azzal, hogy szolgáltatásunkat igénybe vették. Azt a kis apró meglepetést találtuk ki közösen a Mikulással, hogy minden utasunknak egy-egy szem szaloncukorral kedveskedünk - mondta el a helyszínen Hári Ernő, a Kecskeméti Közlekedési Központ Kft. ügyvezetője.

A 20-as számú járaton a gyerekek dallal és versekkel kedveskedtek a buszos Mikulásnak, aki mindenkinek legalább egy szaloncukrot adott. Így aztán minden korosztály napjába már reggel egy kis vidámságot csempészett a busszal közlekedő Télapó. A tömegközlekedési eszközökön azonban a Mikulás mellett a sofőrök is készültek egy kis szaloncukorral az utasoknak, illetve van olyan buszvezető, aki még Mikulás ruhában is várja a felszállókat. Nem lehet tudni előre, melyik járatokon találkozhatnak a Mikulással, de annyi biztos, hogy a mai napon, több helyen és járaton jelent meg személyesen.

Élő adás