2022. Január 27. Csütörtök  Angelika

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Buszra szállt a Mikulás - Videóval

A KeKo járatain is találkozhatunk ma (hétfőn) a Mikulással. A Kecskeméti Közlekedési Központ Kft. és a közszolgáltató partnerük az Inter-Tanker Zrt. munkatársainak közös ötlete volt, hogy meglepjék utasaikat, akik egész évben őket választották.

Szaloncukor várta a buszra felszállókat reggel a 20-as járaton, ugyanis a Mikulás a KeKo járatait választotta a mai napra. A Kecskeméti Közlekedési Központ Kft. és a közszolgáltató partnerük az Inter-Tanker Zrt. munkatársainak közös ötlete volt, hogy ajándékkal kedveskedjenek utasaiknak, akik egész évben őket választották.

- Ezzel többek között a város környezetvédelméért is tesznek utasaink, hiszen nem személygépjárművel közelítik meg a munkahelyüket, iskolájukat, vagy ahol éppen feladatuk vagy dolguk van, hanem a közösségi közlekedést választják. Ezzel szeretnénk megköszönni azt a bizalmat is, amit az utasaink egész évben felénk tanúsítottak. Egy apró meglepetéssel készültünk közösen Mikulás napjára: minden utasunknak egy-egy szem szaloncukorral kedveskedünk – mondta el a helyszínen Hári Ernő, a Kecskeméti Közlekedési Központ Kft. ügyvezetője.

A 20-as számú járaton a gyerekek dallal és versekkel kedveskedtek a buszos Mikulásnak, aki mindenkinek legalább egy szaloncukrot adott. Így minden korosztály napjába már reggel egy kis vidámságot csempészett a busszal közlekedő Mikulás.

A nagyszakállú mellett a sofőrök is készültek egy kis szaloncukorral az utasoknak, illetve van olyan buszvezető, aki Mikulás ruhában várja a felszállókat. Nem lehet tudni előre melyik járatokon, találkozhatnak a Mikulással, de annyi biztos, hogy a mai napon, több helyen és járaton jelenik meg személyesen.

Élő adás