2019. November 18. Hétfő  Jenő

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Csillaghullás alatt kívánhattunk ma este

Szeretné, ha valaki „lehozná” önnek a csillagokat az égről? Azok megtehették, akik ma este hónuk alá kaptak egy pokrócot és kisétáltak a Benkó Zoltán Szabadidőközpontba, ahol a Perseidák meteorraj érkezésének apropójából idén is megrendezte a Hírös Sport Nonprofit Kft. a Hullócsillagok éjszakáját.

Kiérkezésünkkor állt a kicsi színpad a Benkó Zoltán Szabadidőközpont füvén, ahol előadásokkal kezdték meg az augusztusi csillaghullás tetőpontja köré szerveződő programsorozatot. A paletta idén is igen színesre sikerült.

Lehozzuk a csillagokat a Szabadidőközpontban. Este 7-kor volt kapunyitás, majd 8 órától programok a kilátogatókat. Elsőként a Domb lábánál lehetett előadásokat hallgatni. A Kecskeméti Planetáriumból Szűcs László kalauzolt el mindenkit a csillagok világába. 9 órától a Domb tetőn egy akusztikus meditatív koncert hívta a kilátogatókat, akik természetesen kívánhattak is hullócsillag nézés közben - mondta Székely Lilla osztályvezető, a Hírös Sport Nonprofit Kft., Kommunikációs és Marketing Osztály vezetője.

A meleg és az este is tartó hőség ellenére, rengetegen voltak kíváncsiak a Hullócsillagok éjszakájára, a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban.

Élő adás