2021. Március 4. Csütörtök  Kázmér

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Egy rémült kislány segítségére sietett a képviselő és a polgárőrség vezetője

Egy kétségbeesett édesanya hívta január 25-én dr. Papp Zoltánt, Hetényegyháza önkormányzati képviselőjét és Dékány Györgyöt, a Hetényvezér Polgárőr Egyesület egyik vezetőjét. Mint kiderült, egy kislány halálra rémült egy hatalmas kutyától hazafelé menet. Szerencsére jól végződött a történet.

A kora délutáni órákban Hetényegyháza felől sétált hazafelé a kislány külterületi, szarkási otthonukba, amikor is egy méretes, "póniló nagyságú" kutya állta el az útját. Bár a gyermek nagyon megrémült, annyi lélekjelenléte még volt, hogy Kecskeméten dolgozó édesanyját felhívja és közölje vele, nagy bajban van. Az édesanya ezután fordult a képviselőhöz és a polgárőrséghez, elmondta, sürgős segítségre van szüksége kislányának.

Dr. Papp Zoltán és Dékány György együtt indultak a kislány keresésére, aki időközben sírva menekült vissza Hetényegyházára. Rövidesen a helyi általános iskola előtt találtak a még mindig rémült gyermekre, akit Dékány György autóval biztonságosan haza is szállított és megvárta amíg a kislány biztonságosan bemegy az épületbe. Információink szerint a kecskeméti ebrendészet munkatársai megtalálták a kutyát.

Élő adás