2021. Szeptember 24. Péntek  Gellért

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Éjfélig tart a Ponthatárváró Buli a Domb Beachen

Semmi nem gátolhatta meg Kecskeméten, hogy méltóképpen elbúcsúztathassák a 2020/21-es tanévet a diákok. Idén egy egész napos Városi Diákvetélkedő – Ponthatárváró Buli várja egészen 24 óráig a fiatalokat a Benkó Zoltán Szabadidő Központban. A kecskeméti önkormányzat HI Kecskemét csoportja a Neumann János Egyetemmel szorosan együttműködve vadonatúj helyszínen, a Domb Beach köré szervezve várja a tanulókat.

Az este sztárvendége a színpadon 20 óra 30 perctől egyértelműen a Hősök csapata lesz, de neves DJ-kből sem lesz hiány. DJ Kincses warmupja után Malvo és Willcox pörgetik majd a lemezeket.

Nemcsik Mátyás önkormányzati képviselő, a Kecskeméti Ifjúsági Tanács alelnöke maga is részt vett a szervezésben, portálunknak elmondta, a pandémia idén is közbeszólt. Így a tanévzáró fesztivál elmaradt, de úgy érezték, nem engedhetik meg, hogy a fiatalok szórakozás nélkül maradjanak. Jó apropót nyújtott erre a ponthatárvárás izgalma. Erre építve egész napos rendezvényt szerveztek a diákoknak. 

A képre kattintva galéria nyílik

A Neumann János Egyetem szervező csapata jelenleg is együtt izgul a fiatalokkal. A helyszínen találkoztunk dr. Fülöp Tamás rektorral, aki elmondta, hogy nem csak arra számítanak, hogy minden kar biztonsággal el tud indulni, de a héten az államilag finanszírozott és a mesterképzéses keretszámok növelését kellett kérjék a minisztériumtól, ami azt jelzi, lényegesen több hallgatóra számítanak a karokon idén.

Az esti fő attrakciók mellett napközben is izgalmas programok várták a diákokat. A délután 4-ig bejelentkező több mint 300 fiatal 10 sportegyesület, így a Kecskeméti Judo Club, a Star Gym küzdősport központ, a KESI ökölvívóinak, a Kecskeméti Atlétikai és Rögbi Klub, a Kecskeméti Spartacus Asztalitenisz Klub, a Tigers Team röplabda, és a Röpke SE bemutatóin és játékain vehettek részt.

Külön vicces feladatokkal és traffipaxal készültek a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai, jelen van a Hírös Agóra, a diákönkormányzat, valamint az EFI is saját programjaival. Az igazán bátrakat a wakeboard csábította, aki viszont biztonságosabb vizeken szeretett evezni a sárkányhajózást is kipróbálhatta.

A ponthatárokért kattintson IDE!

Élő adás