2022. December 5. Hétfő  Vilma

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

ÉLETIGEN: előadássorozat a kormányhivatal dolgozóinak - Videóval

A stressz-, kiégés- kezeléssel és az ehhez szükséges kommunikációról hallgathattak előadást a kormányhivatal dolgozói a mai napon is. Az ÉLETIGEN előadássorozat szeptember közepén indult a kormányhivatal embereinek az Egészségfejlesztési Iroda szervezésében.

Aktuális témákat érintő előadásokon vettek részt ma (csütörtökön) a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal dolgozói. Az Egészségfejlesztési Iroda 5 nap alatt 5 csoportnak tart három előadást szeptember közepe óta. Az EFI iroda a kezdetektől számos színtéren jelent meg az egészségügyi állapot javítás érdekében.

– Ebben az évben próbáltunk a munkahelyekre is fókuszálni, ebben pedig partner volt a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal. Szerettük volna a dolgozók egészségi állapotával kapcsolatosan egy előadássorozatot szervezni, ők erre nyitottak voltak, így indult el a program szeptember közepén - mondta dr. Bagi Anett, a Kecskemét Egészségfejlesztési Iroda vezetője.

Az előadás résztvevői olyan témákat hallgathattak meg, mint a stressz-, illetve kiégés kezelése és az ehhez szükséges kommunikáció. Ezekről Zsiga Attila, az ÉLETIGEN Alapítvány elnöke beszélt interaktív formában.

– Jelenleg a legaktuálisabb kérdés a stresszkezelés, a kiégés és az ehhez kapcsolódó kommunikáció. Sajnos ilyen a világ, tele vagyunk stresszokozókkal, erre sokszor nem megfelelően reagálunk - ecsetelte Zsiga Attila. 

A program célja, hogy a munkavállalók a személyiségfejlesztő tréningnek köszönhetően jobban érezzék magukat, hatékonyabbak tudjanak lenni mind a munkában, mind a magánéletben. Összesen mintegy 400 dolgozót tudnak elérni a sorozattal.

Élő adás