2020. Február 23.   Alfréd

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Elkezdődtek a jelentkezések a nyári gyerek táborokba

Idén az állatos, és kézműves táborok a legnépszerűbbek a kicsik körében. Érdemes most kiválasztani a megfelelőt, mert sok táborban már beteltek a helyek.

Elkezdődtek a nyári táborozásokra való jelentkezések. A táboroztató intézmények arra bíztatják a családokat, hogy minél előbb jelentkezzenek, mivel ebben az évben már alig maradtak szabad férőhelyek. A Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Otthona közel száz tábort szervez, amiből rövid idő alatt több mint húsz be is telt.

Az Ifjúsági Otthon nemcsak Kecskemétre, hanem Parádfürdőre is szervez bentlakásos tábort. Gyereknapig van egy kedvezményük, amit igénybe lehet venni. Amennyiben május 31-ig befizetik a teljes tábor díjat, 50% kedvezményt kapnak a jelentkezők.

Kecskeméten népszerű a Népi Iparművészeti Gyűjtemény tábora is, ahol különböző kézműves programokkal készülnek a gyerekeknek. Szinte már most be teltek a férőhelyek. Kriskóné Dávid Mária gyűjteményvezető elmondta az augusztus utolsó hetében megrendezendő táborra még várnak gyerekeket.

A jelentkezések a legtöbb helyen több szakaszból állnak. A részvételi díjak a programoktól függnek, általában 15 000 és 25 000 forint között mozognak. A táborok nem csak élményt, hanem tudást is szeretnének átadni a fiatal generációnak.

 

Élő adás