2020. Szeptember 19. Szombat  Vilhelmina

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Élménnyel teli medencék a Kecskeméti Fürdőben (videóval)

Újra formában a Kecskeméti Fürdő és a Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark. A fürdőhelyek a pandémiás helyzet és a rossz időjárás miatt kevesebb látogatót vonzottak a nyár elején. Ma már dupla annyi látogató keresi fel a medencéket, mint egy éve. 

A hétvégéken pedig ingyenes vízi vetélkedők, szárazföldi ügyességi játékok és kézműveskedés várja a gyerekeket.

Nincs hiány jókedvből és fröccsenő vízből a kecskeméti strandon. A Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark június közepétől, a Kecskeméti Fürdő pedig július közepétől nyitotta meg kapuit. A kezdeti rossz időjárás miatti alacsonyabb látogatottság helyett mára dupla annyian keresik fel a fürdőt és a strandot, mint az előző években.

A Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdaparkban, tehát a szabadtéri strandon minden szolgáltatásunk elérhető. itt a Kecskeméti Fürdőben említettem, hogy július közepén nyitottunk. Viszont ekkor még nem volt az összes szolgáltatás elérhető. Fokozatosan nyitottuk meg a medencéinket. Jelenleg, ami nem működik még a mai napon az a gyógyászat, viszont ez 17-től ismét használható leszmondta Székely Lilla a Hírös Sport Nonprofit Kft. kommunikációs és marketing osztályvezetője.

A Szaunavilág ősszel nyílik meg a vendégek előtt. Természetesen hétvégi programokkal is várják a kicsiket és nagyokat.

A kecskeméti fürdőhelyeken a nyitás óta egészségügyi előírásokat kell betartani. A fürdők személyzete kéri a vendégeket, hogy tartsák be a 1,5 méteres távolságot egymástól, használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket és csak egészségesen keressék fel a medencéket és csúszdákat.

Élő adás