2019. Augusztus 19. Hétfő  Huba

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Elsősök fogadták örökbe az ,,Enni adok” ételdobozt

Elsősök fogadták örökbe a Nyíri út 15. szám alatt található ,,Enni adok – enni kapok” ételdobozt, amelyet a Re-Formáló Egyesület helyezett ki a szegény körülmények között élő kecskemétieknek. 

Örökbefogadták az Arany János Általános Iskola elsősei a Nyíri út 15. szám alatt található ,,Enni adok - enni kapok” ételdobozt, amelyet a Re-Formáló Egyesület helyezett ki januárban a rászorulók számára. A kezdeményezés lényege, hogy a dobozt az egyesület önkéntesei rendszeresen feltöltik élelmiszerrel. A szegényebb körülmények között élők pedig naponta 3 dolgot kivehetnek belőle.

Az 1.b osztályból mindenki örömmel vett részt az akcióban. A gyerekek lelkesen hozták el az otthon összekészített csomagokat, amelyekben konzervek, házi lekvárok, péksütemények és gyümölcsök is voltak.

Az örökbefogadást Bálintné Mészáros Mónika osztályfőnök kezdeményezte. A pedagógus fontosnak tartja a gyerekek érzékenyítését már korai életszakaszban. A tanítónő elmondta, a jövőben rendszeresen eljönnek majd a gyerekekkel feltölteni a szekrénykét, valamint szeretné elterjeszteni a jó gyakorlatot a többi osztályban is.

Élő adás