2020. Augusztus 13. Csütörtök  Ipoly

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Elültették a Születés fáját

Szerdán délután ültették el a Születés fáját a Bács-Kiskun Megyei Kórház területén az intézményben született gyermekek tiszteletére. Az eseményen tiszteletét tette Szentpéteri Csilla, zongoraművész és Szekeres Adrien énekesnő is.

Ahogyan azt korábban megírtuk, 2019 áprilisában az intézmény Szülészeti és Nőgyógyászati Osztálya megnyerte a Családbarát Kórházi Osztály 2019 díjat. A pályázat fontos célja volt, hogy a családbarát szemlélet minél inkább elterjedjen az intézményekben: megvalósuljon a betegek és hozzátartozóik minél emberibb kiszolgálása, nagyobb megbecsülést kapjanak a kórházi dolgozók, megteremtve a munka és a magánélet egyensúlyát.

Az elismerés átvételekor a két osztály dolgozói úgy gondolták, hogy azoknak szeretnének elsősorban köszönetet mondani, akik az év minden napján bizalmat szavaznak nekik, vagyis az édesanyáknak. A Születés fáját az édesanyák és az osztályok dolgozói korábban ültették el, az énekesnők most szalagokat kötöttek rájuk jókívánságaikkal ellátva. Este anyák napi hangversennyel folytatódik a program, Szentpéteri Csilla és Szekeres Adrien ad közös koncertet a Hírös Agórában.

Az eseménnyel bővebben a KTV Kiemelő című magazinja foglalkozik.

Élő adás