2022. Január 27. Csütörtök  Angelika

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Fantasztikus a kilátás az óriáskerékről - Videóval

Vasárnap délután elindult Kecskemét belvárosában a 35 méteres óriáskerék. A Hírös Agóra által szervezett Téli Fényünnep és Csodaország programjai január 1-ig tartanak, addig gyönyörködhetünk a panorámában Kecskemét szeméről.

Elindult Kecskemét eddigi legnagyobb óriáskereke a főtéren. A 35 méter magas építmény január 1-ig fog üzemelni. A kerék legmagasabb pontján Kecskemétre fantasztikus panoráma tárul. Az építmény 25 kabinnal rendelkezik, egy kabinba hatan férnek be. A Hírös Agóra által szervezett Téli Fényünnep és Csodaország szombaton, az első gyertyagyújtással vette kezdetét. Az eseménysorozat számos izgalmat tartogat a következő bő egy hónapban.

A karácsonyi vásár a belváros több pontján helyezkedik el, a Deák téren, a Malom sétányon és a Főtéren. December 23-ig Hancurplacc várja a kicsiket a Szent István-szobor előtti téren, ahol a gyermekek számára világító szobrokat, barátságos kisházakat is kihelyeztek. De számos koncert, előadás, képző-, és iparművészeti adventi vásár, valamint kézműveskedés is része a programkínálatnak. December 6-án délután 4 és 6 óra között a Deák téren az Agóra Mikulással is lehet majd találkozni.

A további részletekről ITT olvashatnak.

Élő adás