2020. Június 4. Csütörtök  Bulcsú

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Felújítások kezdődtek a Zrínyi iskolában

Szemereyné Pataki Klaudia polgármester sajtóközleményben tájékoztatta szerkesztőségünket a Zrínyi Ilona Általános Iskolában induló felújításokról. Mint kiderült, a Kik-For Kft. megkezdte a vizes blokkok megújítását, de hamarosan az udvart is felújítják.

A Kik-For Kft. megkezdte a kecskeméti Zrínyi Ilona Általános Iskolában a fiú mosdók állagmegóvó felújítását, a magas földszinten és az első emeleten újítanak fel egy-egy vizesblokkot. A munkálatok a tervek szerint szeptember 23-án befejeződnek - áll a polgármester közleményében.

Időközben megérkezett a Kecskeméti Sportiskola röplabda szakosztály sportfejlesztési programjának elfogadó határozata, amelyben a Zrínyi iskola udvarán megvalósítandó két kültéri röplabdapálya szerepel. Ezek gumi borításúak lesznek, megoldják az udvar felületének problémáit és részben a vízelvezetési gondokat is. A beruházás összköltsége közel 55 millió forint, amelynek 70 százaléka TAO támogatás, 30 százalékát pedig a kecskeméti önkormányzat biztosítja. A pályaépítési munkálatok legkorábban tavasszal kezdődhetnek.

Korábbi cikkeink a témában:

A szakvélemény szerint nincsenek veszélyben a Zrínyi diákjai

Zrínyis-ügy – Tüntetés a Kossuth szobornál

Tájékoztatták a zrínyis szülőket az intézmény felújításával kapcsolatos lépésekről

Sajtótájékoztatót tartott a Szövetség a Hírös Városért Egyesület

Élő adás