2020. Október 24. Szombat  Salamon

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Fertőtlenítőszert ajánlott fel a városnak az Inter Tan-Ker Zrt. - VIDEÓVAL

Mintegy  115 ezer forint értékben, összesen 200 liter fertőtlenítőt ajánlott fel a kecskeméti városi buszokat üzemeltető Inter Tan-Ker Zrt. a városnak. A nagy mennyiségű tisztítószert az önkormányzat intézményei kapják meg.

100 liter kéz- és 100 liter felületfertőtlenítőt adott át ma (pénteken) délután az Inter Tan-Ker Zrt. Kecskemét önkormányzatának. A kecskeméti tömegközlekedést üzemeltető cég nevében, Hajdu Márton kommunikációs vezető adta át a jó minőségű MOL fertőtlenítőszereket Szeberényi Gyula Tamás alpolgármesternek.

Az ajándékba kapott kéz-, illetve felületfertőtlenítőket az intézményhálózatban hasznosítják majd, a város óvodái és intézményi konyhái biztosan kapnak majd a szerekből.

Hajdu Márton a helyszínen hangsúlyozta, a közlekedési cég nem először nyújt ilyen jellegű segítséget Kecskemétnek, júniusban már eljuttattak 200 liter fertőtlenítőt a városi intézményekhez. Ezzel is szeretnék jelezni, hogy az emberek biztonságát az Inter Tan-Ker Zrt. nem csak az utazás során tartja kiemelkedően fontosnak.

Kecskemét percről percre

Élő adás