2020. Május 26. Kedd  Fülöp

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Folytatódnak a KTV „karantén” magazinjai

Bár kezdetben csak a karantén idejére tervezte a Kecskeméti Televízió, sikerükre való tekintettel folytatja három új műsorát, a Felolvasósorozatot, a reggeli gyógytornát illetve a Kertészkedő magazint.

A Kecskeméti Televízió Felolvasósorozat című műsorában a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház társulatának tagjai meséket, novellákat olvasnak fel, amelyeket a gyermekek és a felnőttek a helyi televízióban és a közösségi oldalakon nézhetnek meg.

A KTV a veszélyhelyzet bejelentése óta arra biztatja nézőit, hogy töltsék tartalmasan az otthon töltött időt, kezdjenek minden nap gyógyornával. A szakemberek által bemutatott gyakorlatokat minden hétköznap reggel nyolc órakor tekinthetőek meg a KTV-n.

Április közepén indult a Kertészkedő, a Kecskeméti Televízió új magazinműsora, amelyet azoknak a nézőknek ajánlanak, akik szeretnék bővíteni ismereteiket a dísznövények helyes gondozásáról, valamint szívesen hallanának egyszerű, bevált módszerekről, amelyekkel akár panelen belül vagy talpalatnyi földterületen is sikeresen lehet haszonnövényeket termeszteni.

Bár a karanténnak vége, a járványhelyzet szelídült és ezzel együtt megindult a nyitás minden területen, ezek a műsorok megmaradnak a Kecskeméti Televízión. Kövessék őket továbbra is!

Élő adás