2021. Október 23. Szombat  Gyöngyi

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

György László a Kecskeméti Televízióban (Videóval)

György László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára tegnapi kecskeméti látogatásán 70 milliárd forintos tovább képzési programról számolt be. Az államtitkár a bejelentés kapcsán a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában adott interjút a Kecskeméti Televízió Közélet című műsorának. A beszélgetés ma (csütörtök) este nyolckor látható a KTV csatornáján. 

A jövő kormányzati támogatásai, programjai és pályázati lehetőségei biztosítják, hogy az elmúlt 10 év gazdasági növekedése folytatódhasson – nyilatkozta a napokban György László gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkár, aki szerdai kecskeméti látogatásán ismertette az október 1-jén induló 70 milliárd forintos tovább képzési program részleteit.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkára a Kecskeméti Televízió Közélet című műsorának külön interjúban beszélgetett Kozák Polettel arról, hol tart a gazdaság a koronavírus járvány után és hogyan tud folytatódni ez a növekedés. György László elmondta, a 2010 és 2012 közötti modellel 2013 és 2019 között átlagban két százalékponttal gyorsabban növekedett a gazdaság, mint az Európai Unióban. A tegnap bemutatott vállalati belső képzési programmal kapcsolatban arról számolt be, hogy az, a pályázat a technológiai változásokra tudja felkészíteni a munkavállalókat. A tudásalapú szakképzett munkaerő megteremtésében a Neumann János Egyetemnek is nagy része van.

További részletek a Kecskeméti Televízió Közélet című műsorában, csütörtökön este 8 órakor. 

Élő adás