2021. Szeptember 24. Péntek  Gellért

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Ingyenes szemvizsgálatot tartanak a jótékony oroszlánok

Június 5-én Kiskunfélegyházán végez ingyenes szemszűrést Kecskeméti Szent László Lions Club Egyesület.

A Kecskeméti Szent László Lions Club Egyesület június 5-én 9 órától 13 óráig ingyenes szemszűrést végez Kiskunfélegyházán a Móra Ferenc  Művelődési Központ 116. számú Kamara termében a 6100 Kiskunfélegyháza, Petőfi tér 1. szám alatt. Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Előtte Kissné dr. Szabó-Kis Mária a Kecskeméti Szent László Lions Club Egyesület 2018-2019-es lions év klubelnöke tart előadást a Lions jótékonysági célokról, tevékenységekről és eredményekről Kiskunfélegyházán is működhetne Lions Club címmel

A nemzetközi Lions mozgalom tevékenységének egyik fő irányvonala a látás védelme, azaz a látáskárosodások megelőzése valamint a vakok és gyengén látók segítése. A lionok, így a Kecskeméti Szent László Lions Club tevékenységei között is egyik fő irányvonal „A látás az első program”, melynek keretében ingyenes szemvizsgálatokat, szemszűréseket szerveznek,  prevenciós előadásokat tartanak a cukorbetegség és a látásromlás kapcsolatáról, használt szemüvegeket és pénzadományokat gyűjtenek.

Támogathatjuk jószolgálati tevékenységüket a feleslegessé vált szemüvegünk a klub részére történő adományozásával is. A használt szemüvegek leadhatók a helyszínen 8 órától 13 óráig!

A klub tevékenységéről honlapjukon tájékozódhatnak: www.szentlaszlolions.eu

 

Élő adás