2020. Május 26. Kedd  Fülöp

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Játsszon a Kecskeméti Televízióval, orchideát nyerhet!

Miért fordulhat elő, hogy a teljes pompájában megvásárolt Cymbidium orchideánk a következő évben már nem virágzik, miközben a Phalaenopsisunkkal minden rendben van? A Kecskeméti Televízió KERTÉSZKEDŐ magazinjának holnapi (szerdai) adásából kiderül. Mi több, ha helyesen válaszolnak a műsor végén feltett kvízkérdésre, meg is nyerhetnek egy gyönyörű Cymbidium orchideát.

Április 20-án indult el a Kecskeméti Televízió KERTÉSZKEDŐ magazinja, amelynek megálmodói azt a célt tűzték ki, hogy kedvet csináljanak a kertészkedéshez, segítséget adjanak a dísznövényápoláshoz és a konyhakertműveléshez az embereknek a koronavírus időszaka alatt. Hogy egy olyan hobbit kapjanak, amely igazán feltölti őket, amellyel akár az egész család nyári zöldségszükségletét meg lehet termelni talpalatnyi földterületen, vagy amellyel virágzó pompába boríthatják kertjüket.

Most új mérföldkőhöz érkezett a KERTÉSZKEDŐ magazin. A holnap rendhagyóan 18:18-kor kezdődő adásban (minden hétköznap 18:45-kor látható a műsor) játékra hívjuk Önöket, közösen Hegedűs Ágoston kertészmérnökkel, akit sokan csak Guszti bácsiként ismernek.

A Floraland Kft. felajánlásával nem kevesebbet, mint egy gyönyörű virágzó Cymbidium orchideát lehet megnyerni.

Itt látható a növény:

Nézzék a műsort, és küldjék el válaszukat az adás végén elhangzó kvízkérdésre! A jövő keddi műsorunkban kisorsoljuk a nyertest.

A korábbi adások itt tekinthetőek meg.

Élő adás