2020. Szeptember 28. Hétfő  Vencel

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Karácsonyi ünnepséget tartott a CédrusNet

Karácsonyi ünnepséget tartott a CédrusNet csapata kedden délután a Kápolna utcai irodájuk udvarán. Énekszó, forró italok és házi sütemények segítettek a tagoknak az ünnepre hangolódni.

Sárközy Erika, a CédrusNet program megálmodója elsősorban azt a bizalmat köszönte meg, amelyet Kecskeméttől kapott. Mint fogalmazott, az emberi együttműködés alapmotívuma a bizalom, és annak erősítése minden fejlődés záloga.

Izgalmas, sokrétű év volt 2019, a mintaprogram sikerült, és folytatódik, de már nem kísérletként, hanem valóságos programként – jelentette ki a programvezető.

Néhány számot is megosztott a tagokkal, amelyek az egyedülálló kezdeményezés sikerét mutatják. 51 esemény, havonta 16 közösségi rendezvény, legalább 300 résztvevő a képzéseken, 240 szenior tapasztalatának hasznosítása a Tudásbank által, 9 közösség, 1565 követő a legnagyobb közösségi oldalon, valamint 23 ezer oldalmegnyitás.

Az alkalomra három angol nyelvű karácsonyi dallal készült a CédrusNet angol kórusa. A program sikerességében komoly szerepe volt és van a mai napig Engert Jakabnénak – emelte ki Sárközy Erika.

Az alpolgármester elmondta, örül annak, hogy a CédrusNet program ilyen éretté vált. A város a jövő évben is változatlanul 30 millió forintot szán a költségvetésből a program támogatására, mivel az idősügyi koncepciójának része. Engert Jakabné azt is elmondta, hogy március 31-ig változatlan formában működik majd a CédrusNet, azt követően pedig bekerül az önkormányzati struktúrába.

Élő adás