2018. Október 18. Csütörtök  Lukács

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Kedden megismerhetjük a kecskeméti Szupernagyikat!

Nyílt napon mutatkoznak be a múlt héten végzett CédrusNet Szupernagyik a Katona József Könyvtárban.

Ahogyan korábban megírtuk, 2018 áprilisában hirdették meg az egész országban egyedinek számító programot, amelynek középpontjában az 50 év feletti szakemberek tudásának, tapasztalatának, rejtett erőforrásainak hasznosítása áll. Az érintett korosztály nagy érdeklődéssel fogadta a társadalmi modellkísérletet, amelynek eredményéről a záró rendezvényen számoltak be.

Az első hivatásos nagyszülő tanfolyamja az volt, hogy felkészült, modern ismeretekkel rendelkező pótnagyik segíthessék az erre igényt tartó családokat. A pótnagyik pedig - kiegészítve jövedelmüket -, átadhassák élettapasztalatukat a következő generációk számára. A szervezők minden várakozását felülmúlta a program sikere. 54-en jelentkeztek, közülük 22-en nyertek felvételt a tanfolyamra, és a múlt héten ugyanennyien - 21 Szupernagyi és egy Szupernagypapi vehette át a részvételt igazoló dokumentumokat.

A végzett Szupernagyikkal, akik egyébként az Első Kecskeméti Szupernagyik facebook csoportban érhetőek el. Június 19-én, kedden 17 és 19 óra között játékos programokkal várják a CédrusNet Szupenagyik az érdeklődő családokat a Katona József könyvtárban. Azoknak a kisgyermekes családoknak ajánlják a programot, akiknek szükségük lenne egy képzett és kedves pótnagyira.

Élő adás