2020. Augusztus 6. Csütörtök  Berta

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Kerti partit adtak a Mélymerülés utcalap szerkesztői

Jó hangulatú nyáresti kerti partit adtak a Mélymerülés utcalap szerkesztői szombaton este Kecskeméten, a Civil Szervezetek Házában. Az eseményt a második lapszám megjelenése alkalmából szervezték. 

Zenés, borozós kerti partit adott a Mélymerülés utcalap szerkesztősége szombaton este. A Civil Szervezetek Házában megrendezett esttel megünnepelték a második lapszám megjelenését, és köszönetet mondtak a szerkesztőknek, támogatóknak és minden önzetlenül a lapért dolgozó személynek.

Kecskemét kulturális életének számos meghatározó személye ellátogatott az eseményre. Dr. Kriston-Vízi József, a lap főszerkesztője elmondta, hogy az első időktől kezdve nagy támogatást kapott a lap, mind szellemileg, mind erkölcsileg tőlük.

Az esten kicsik és nagyok is megtalálhatták a számukra érdekes elfoglaltságot. Bérces Dóra és Hájas Réka vezetésével családi kézműves foglalkozáson vehettek részt az érdeklődők. A Mélyszög Alkalmi Zenés Produkció szórakoztatta a megjelenteket, őket pedig Sipos Gergő Gábor és Barátja követte. Az est további részén DJ Twob szolgáltatta a zenét.

Bajáki Zsani a lapban megjelent verseit olvasta fel, majd Koltai Nagy Balázs színművész is gazdagította az estet saját produkciójával.  

A Védőháló Karitatív Közhasznú Egyesület, mint társadalmi együttműködő szerv támogatta az eseményt. A vendégeket az est folyamán zsíros kenyér és a Koch pincészet borai várták.

A második lapszám megjelenése után már teljes erővel dolgoznak a harmadik és negyedik számon.

Szerző: Csősz Alexandra

Élő adás