2020. Június 1. Hétfő  Tünde

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Két megújult utat adtak át Hetényegyházán

Két megújult utat adtak át pénteken délután Hetényegyházán. A Pajtás és a Móricz Zsigmond utca kapott aszfaltburkolatot, megkönnyítve az ott lakók mindennapi életét.  

Énekszóval üdvözölték a Naplemente Idősek Klubja tagjai Kecskemét polgármesterét a megújult Móricz Zsigmond utcán. A nyugdíjasok így köszönték meg Szemereyné Pataki Klaudiának, hogy ilyen komoly figyelmet fordít a város Hetényegyháza útjaira.

,,Mindig örömmel jövök a Naplemente Nyugdíjas Klubba, hiszen szívvel-lélekkel fogadnak a nyugdíjasok. Egy újabb változásról, egy újabb szépült környezetről számolhatunk be. Ez nekik, az általános iskolásoknak és az itt élőknek is jó. Tovább fejlődött Hetényegyháza, mint ahogy fejlődik most már komolyan 5 éve" - mondta a polgármester.

A Móricz Zsigmond utca mellett a Pajtás utca is teljes hosszában aszfaltburkolatot kapott.

,,A lakossági önerős útépítésekben nagy elmaradása volt a városnak. Én azt gondolom, hogy az elmúlt öt évben nagyon sok utat sikerült felújítanunk, és ezt a több tíz éves elmaradást az öt évben nagyon gyorsan lefaragtuk. Természetesen vannak még utcák, amelyek felújítás előtt állnak, de itt Hetényegyházán a mai nappal, a Móricz Zsigmond utcával, összesen 22 utcát készítettünk el. Mintegy 9 kilométer burkolt aszfaltfelület készült el 1,6 milliárd forintból" - tette hozzá Szemereyné Pataki Klaudia.

A fejlődés nem áll meg. A következő nagy lépés a hetényegyházi bekötőút kivitelezése lesz, amely az év második felében indul el. A polgármester elmondta, hogy a fejlesztés jelentősen tehermentesíti majd a városrészt, mivel két úton is be lehet majd jutni a városba.

Kapcsolódó cikkünk:

https://hiros.hu/hirek/kecskemet/ujabb-ket-utepites-lesz-hetenyegyhazan

 

Élő adás