2019. Augusztus 19. Hétfő  Huba

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Kis hősöknek hozott ajándékot a Mikulás

Bár hosszú volt az elmúlt éjszakája a Mikulásnak, fontosnak tartotta, hogy ellátogasson a kecskeméti Koramentorházba is. Itt ugyanis igazi kis hősök várták őt nagy izgalommal.

Dallal várták a gyerekek a nagyszakállút csütörtökön a Rákóczi úti Koramentorházban.  Bár a mikulásváró délután mindenki számára nyitott volt, elsősorban olyan családok érkeztek, akik rendszeresen járnak a májusban megnyílt intézménybe. Itt ugyanis egyaránt kapnak segítséget, lelki és szakmai támogatást a koraszülött gyermekek és szüleik is.
Most azonban nem a fejlesztés miatt érkeztek a babák és a kisgyerekek. Nagy izgalommal várták a Mikulást, aki természetesen nem érkezett hozzájuk üres puttyonnyal.  Mindenki kapott egy-egy nagy csomagot, de az egyik hároméves kislány viszonozta is a Mikulás ajándékát. Neki adta cumiját, amire egy ilyen nagylánynak már úgysincs szüksége. Virgácsot természetesen senkinek sem hozott a nagyszakállú, hisz ezek a gyerekek mind ott vannak a legjobbak között. Mind bebizonyították, hogy igazi hősök. Az ajándékosztás után sütizéssel, teázással és közös játékkal ért véget a mikulásvárás a kecskeméti Koramentorházban.

Élő adás