2020. Augusztus 13. Csütörtök  Ipoly

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Koncerttel ajándékozták meg az édesanyákat

Egy lélekemelő koncerten vehettek részt a meghívott édesanyák szerda este a Hírös Agóra színháztermében. A Bács-Kiskun Megyei Kórház anyák napi rendezvényén igazi sztárvendégek léptek fel. A fantasztikus hangulatú esten Szentpéteri Csilla és Szekeres Adrien ajándékozta meg műsorával a jelenlévőket.

2019 áprilisában a Bács-Kiskun Megyei Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztálya megnyerte a Családbarát Kórházi Osztály 2019 díjat. Az elismerés átvételekor a Szülészeti és Nőgyógyászati Osztály dolgozói úgy döntöttek, hogy megköszönik azoknak is, akik bizalmat szavaznak nekik nap, mint nap, az év minden percében, vagyis az édesanyáknak.

Miklós Márta - vezető szülésznő és Szabóné Gehér Éva szülésznő egy koncertet álmodtak meg, hogy kifejezzék köszönetüket. Felkérték ezért Szentpéteri Csillát, sztárvendégnek pedig Szekeres Adrient, hogy ajándékozzák meg fellépésükkel május 22-én a Hírös Agórában az anyukákat.

„Kecskemétnek különleges helye van a szívemben. Három évet éltem itt és sok csodás emlékem fűződik a kultúra városához. Amikor megkeresett a kórház, gondolkozás nélkül igent mondtam. Fontosnak tartom, hogy mi művészek segítsük és támogassuk ezeket a kezdeményezéseket!” – mondta el Szentpéteri Csilla zongoraművész az esemény kapcsán.

Szekeres Adrien énekesnő, aki szintén azonnal vállalta a fellépést így nyilatkozott:  „Csodálatos és fontos munkát végeznek a szülészetek munkatársai országszerte. Egy új élet világra jöttét segítik, miközben maximálisan támogatják az anyukákat! Nehéz és kimerítő munka ez, miközben csak egy apró pillanat erejéig lehetnek részesei egy új család megszületésének. Örülök, hogy ezen a rendhagyó koncerten én is felléphettem.”

Kapcsolódó cikkünk:

Elültették a Születés fáját

Élő adás