2020. Október 24. Szombat  Salamon

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Lakossági kérdőív Kecskemét jövőjéért

Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata a lakosság bevonásával közösen szeretné azt a folyamatot megvalósítani, mely Kecskemét jövőbeli tervszerű fejlesztését tűzte ki célul. Ennek megvalósítása érdekében kérdőíven keresztül várja a lakosság észrevételét, igényét.

Az Integrált Településfejlesztési Stratégia egy részletes, középtávú (7-8 évre szóló) fejlesztési program. Azt is mondhatjuk, hogy ez Kecskemét tervszerű fejlesztésének alapdokumentuma, amely tartalmazza a város stratégiai célkitűzéseit, és meghatározza az egyes városrészeken belül fejlesztendő területeket is.

Az érvényben lévő Integrált Településfejlesztési Stratégiát az önkormányzat 2014-ben fogadta el. Azóta sok minden megváltozott: mind társadalmi, mind gazdasági, mind környezeti szinten. Sok dolgot éltünk át és élünk meg jelenleg is. Ezek a folyamatok indokolttá teszik, hogy a városfejlesztés új szemléletmóddal, új irányokkal, új eszközökkel frissüljön.

Fontosnak tartjuk, hogy a stratégiát közösen hozzuk létre. Úgy gondoljuk, hogy városunk akkor lehet szerethető, otthonos és fenntartható, ha a város lakosai is részt vesznek a tervezési folyamatban és elmondják, hogy milyen igényeik és szükségleteik vannak, valamint milyen lehetőségeket látnak a cél elérése érdekében.

A válaszadás önkéntes! A kérdőív kitöltése kb. 10 percet vesz igénybe.

Kérjük válaszaival segítsen minket ebben a folyamatban!

A kérdőív a hirdetés alatti képre kattintva, vagy ITT érhető el.

Kecskemét percről percre

Élő adás