2019. Január 17. Csütörtök  Antal

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Leskowsky Laura lett a Plus Size Queen első udvarhölgye

A szépség nem csak egyféle – ezt bizonyította a július első hétvégéjén Balatonlellén megrendezett I. Plus Size Queen szépségverseny, amelyen első udvarhölgy lett a kecskeméti Leskowsky Laura Miss kategóriában.

Az I. Plus Size Queen szépségverseny mind a harmincegy döntőse megérdemelte volna a koronát. Nemcsak a szépségük miatt, hanem azért is, mert önbizalmat adnak a telt nőknek, erősítik őket abban, hogy pluszkilókkal és akárhány ikszen túl is lehetnek elragadóak, szexisek, királynők. A Plus Size Queen döntősei ugyanis nappali ruhában és estélyiben éppolyan magabiztosan léptek a közönség és a zsűri elé, mint fürdőruhában.

Leskowsky LauraAmellett, hogy kifejezetten a telt nőkről szólt, a Plus Size Queen abban is különbözött más szépségversenyektől, hogy itt nem csak nagyon fiatal lányok léptek színpadra. A versenyzők két korcsoportban indulhattak – 18–38 év közöttiek és 39 felettiek –, ugyanis a szervezők azt vallják: a szépség nem súly- vagy korfüggő.

A zsűriben olyan nevek szerepeltek, mint Balázs Andrea színésznő, Katus Attila aerobikvilágbajnok, Kozma Rita, a Plus Size Stílusbiblia szerzője, illetve Szuromi Mónika és Adela Lupse plus size modellek. Az eseménynek saját dala is született, amit a közönség először hallgathatott meg a szerző, Bella Levente és zenésztársa, Juhász Róbert előadásában.

Forrás: plus-size.hu

Élő adás