2020. November 30. Hétfő  András, Andor

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Magyar dizájntermékek költöztek a Pagonyba

Kis Nyári Pop-Up néven magyar márkák termékeit felvonultató dizájn vásárt tart a Kecskeméti Pagony könyvesbolt. Az augusztus 19-ig tartó rendhagyó esemény szombaton délelőtt vette kezdetét.

A megnyitón Hadnagy Timi (a Chez Elles enteriőr stúdió alapítója), Vincze-Dusík Bori (projekt és brand menedzser, a rendezvény társszervezője) és Török Judit (a mesés hangulatot árasztó könyvesbolt vezetője) a vásár apropóján szót ejtettek a magyar termékek megismertetésének missziójáról, a vállalkozóként is tevékenykedő édesanyák támogató családi háttérének fontosságáról és a megtekinthető termékek mögött meghúzódó személyes történetekről.

Judit a különleges dizájnbemutatóval elsősorban a minőségi termékeket kínáló kis, magyar, családi vállalkozások népszerűsítését és megismertetését tűzte ki célul. Mint elmondta, érdemes szemrevételezni a holmikat, hiszen azok egy része egyébként csak online elérhető, most azonban az érdeklődők élőben is kipróbálhatják őket.

A vásár palettáján megtalálhatóak biopamut hordozókendők, babaruhák, organikus babaápolási termékek, skandináv ihletésű gyerekszoba kiegészítők, egyedi, kézzel készített babák, horgolt kisállatok, az újrahasznosítás és a környezettudatosság jegyében készült ruhák, fajátékok, vászontáskák, lakberendezési termékek és még számos más egyedi termék.

A rendezvényt különböző kiegészítő programok is kísérik; lesz póló készítő workshop, ingyenes szülő-gyermek jóga óra, az anyasággal kapcsolatos körasztalbeszélgetés, augusztus 19-én pedig hosszított nyitva tartással és koncerttel búcsúzik a bolt a kiállítóktól.

Élő adás