2021. Július 23. Péntek  Lenke

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Megint lecsapott a Hajagos utcai virágtolvaj - Videóval

Újra lecsapott a Hajagos utcai virág tolvaj. A férfi ugyanonnan tulajdonított el növényt tegnap, ahonnan az előző héten. Az ismeretlen tettét a ház kamerái rögzítették. Megkerestük a tulajdonost és megtudtuk, a rendőrség segítségét kérte.

Ahogyan korábban írtuk, biciklijéről lehajolva tépte ki ez a férfi a virágokat a Hajagos utcában május 16-án, szombaton. Ekkor még este tette mindezt.

Tegnap azonban már nappal, gyalogosan, lazán húzta ki a növényt a földből. Mindegyik alkalommal ugyanazt a házat pécézte ki az ismeretlen. Bár a múlt héten is hírt adtunk tettéről, úgy látszik, semmi nem riasztja vissza a tolvajt.

Telefonon megkerestük a házban lakót, aki elkeseredetten beszélt a történtekről. Mint mondta, ez egy piti húzás a férfi részéről. Azt is hozzátette, ha pénz kell neki, akkor inkább ad, mintsem, hogy álnok módon, szeretett növényeit tegye tönkre. Bár a kár az csekély, de az embertársával való viselkedés gyalázatos. Jószívűen hozzátette a tulajdonos, hogy ő azért reméli, sokkal több van ebben az emberben, mint, amit a külvilág felé mutat.

Kérdésünkre elmondta, hogy a rendőrségnek már jelezte a problémát, akik ki is mentek a helyszínre. A rendőrök megpróbálnak segíteni, hogy ez többet ne forduljon elő.

Aki felismeri a felvételen látható férfit, az jelezze a rendőrség felé.

Előző cikkünk a témával kapcsolatosan: Virágot lopott, de a kamera rögzítette

Élő adás