2021. November 30. Kedd  András, Andor

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Megjelent a Hírös Gazdaság őszi száma

Megjelent a Hírös Gazdaság legújabb száma. A friss összeállításban az országelső elektromosautó gyártás elindulásáról, az utánpótlás sport fejlődéséről és a mesterséges intelligencia térnyeréséről is olvashatnak.

A Hírös Gazdaság 2021. évi őszi számában a cikkek többsége a folyamatos fejlődésről és az új technológiák sikeres alkalmazásáról szól. A magazinban bemutatásra kerül a kecskeméti Mercedes által gyártott EQB, ami az ország első tisztán elektromos autója. A magyarországi járműgyártás új korszakának jelentőségét Szijjártó Péter, külgazdasági és külügyminiszter a Kecskeméti TV stúdiójában külön kiemelte. A vele készült interjúban olvasható az is, hogy a nemzetgazdaság már nyáron meghaladta a koronavírus járvány előtti év teljesítményét.

A Hírös Gazdaság egy másik cikkéből az is kiderül, hogyan birkóznak meg a helyi cégek a Covidból eredő gazdasági hatásokkal. A további összeállításokban az olvasó megismerheti a kecskeméti mindennapos testnevelés és sportutánpótlás szempontjából fontos beruházásokat, fejlesztéseket, valamint a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 2020-as díjazottjait.

Az őszi számban a pályázati lehetőségekkel biztosított gazdasági növekedésről, a jövő kétpólusú világrendjéről és a mesterséges intelligencia térnyeréséről is olvashatnak. A magazint nyomtatott formában megtalálják Szabadság tér 2. szám alatti szerkesztőségünkben.

Élő adás